Nieuw Overbos - Heemstede

Wonen op een toplocatie
Op één van de mooiste stukjes van Heemstede, midden in een prachtig bos wordt een luxe wooncomplex gerealiseerd: Nieuw Overbos. U heeft er alles bij de hand: de gezellige winkels van ‘de Binnenweg’ op loopafstand, het mooie centrum van Haarlem en binnen een kwartiertje bent u op het strand. De plek is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Dat is nog eens een échte toplocatie.

Thuis in uw huis
De 97 appartementen verdeeld over 3 gebouwen hebben een woonoppervlak vanaf 84 tot en met 176 m2. U heeft de keuze uit 21 verschillende woningtypen, zo is er altijd wel één die bij uw woonwensen past. Alle appartementen hebben een witte smaakvolle keuken compleet met inbouwapparatuur: een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en separate magnetron en een koelvriescombinatie. De badkamer is uitgevoerd met ligbad, een aparte douche, een dubbele wastafel en tweede toilet.

Comfortabel genieten
Alles is comfortabel gelijkvloers en afgewerkt op een niveau dat u waardeert. Het complex beschikt over een warmte-koude installatie, waardoor u in alle seizoenen profiteert van een aangenaam klimaat in uw woning. Buiten hebben alle appartementen een ruim terras. Hier kijkt u uit over het prachtig groene bos. Parkeren kan op uw eigen parkeerplaats in de veilig overdekte parkeergarage onder de woningen, waar meestal een eigen berging is. In Nieuw Overbos bent u echt lekker thuis.

Schrijf u via de site in, dan houden wij u automatisch op de hoogte.
Ga hier naar de site: http://www.hureninnieuwoverbos.nl
Schrijf u in voor nieuws en download brochure: http://www.hureninnieuwoverbos.nl/brochure