Haarlem, Kolkstraat 23 rood

In leuk, "stads" straatje aan de rand van de populaire Leidsbuurt gelegen royale, lichte bovenwoning met dakterras op het zuiden. Het dakterras biedt een panoramisch uitzicht over de stad en biedt de gehele dag volop zon. De woning behoeft modernisering. Casco- en funderingsherstel heeft wel plaatsgevonden.

De binnenstad van Haarlem is op loopafstand gelegen en biedt een scala van mogelijkheden op culinair en cultureel gebied. Hiernaast bevinden de uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag zich in de directe nabijheid. De uitgestrekte duingebieden, het strand en de vele wateren rondom Haarlem bieden volop mogelijkheden om te recreeren. In de wijk is een parkeervignettensysteem van kracht waardoor bewoners en hun bezoek gemakkelijk kunnen parkeren.

Indeling:
Parterre:
entree, opgang naar boven
1e verdieping: overloop, toilet, woonkamer (ca. 9.50 x 3.10) met corner (ca. 2.00 x 1.95). Door de hoogte van de woonkamer (ca. 2.90) en de grote raampartijen is deze zeer licht. Open keuken.
2e verdieping: overloop, ruime voorkamer met dakkapel (voorheen 2 kamers), groot ca. 5.30 x 3.25/2.42), achterslaapkamer (ca. 3.15 x 2.80) met ingebouwde kast en voorzien van dakraam), badkamer met douche, wastafel en aansluiting t.b.v. wasmachine.

Het dakterras (ca. 4.50 x 4.50) is via een vaste trap bereikbaar.

Algemeen:

- geen servicekosten, zgn. slapende Vereniging van Eigenaren
- nieuwe kozijnen en ramen met dubbele beglazing
- prettig, licht appartement met volop ruimte
Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1910
Ligging De binnenstad is op loopafstand gelegen
Woonoppervlakte 86
Inhoud 260
Slaapkamers 3
Vraagprijs 225.000,- k.k

> Download brochure