Heemstede, Hagenduin 1


 

UNIEK DUBBEL APPARTEMENT OP FANTASTISCHE LOCATIE IN ZUID-KENNEMERLAND, DIENT BESLIST VAN BINNEN GEZIEN TE WORDEN !

Buitenplaats Hagenduin is een unieke, zeer representatieve locatie aan de zuidkant van Heemstede. Vier prachtig ontworpen appartementengebouwen, geïnspireerd op het werk van de wereldberoemde architect Frank Lloyd Wright, bieden plaats aan zeer luxueuze woningen met grote terrassen.

De gebouwen liggen ingebed in een bosrijk parklandschap met een rijke historie. De ligging van het complex tegen een binnenduin, op ruime afstand van de openbare weg, biedt de bewoners volop rust en privacy.

Het is bijna onmogelijk om de ervaring op deze bijzondere buitenplaats in woorden en beelden te vangen. We nodigen u daarom van harte uit zelf een kijkje te komen nemen bij dit unieke dubbele appartement. U heeft hier de beschikking over maar liefst 334 m2 woonoppervlakte, twee overdekte terrassen én een riant terras op de begane grond (zuidwest) grenzend aan de heerlijke tuin met daar direct achter het bos. Hier woont u echt midden in de natuur; groen tot zover het zicht reikt, een oase van rust.

Ook de situering is fantastisch, u heeft er alles bij de hand: een eigen entree naar het mooie wandelbos met prachtige oude bomen, de gezellige winkels van ‘de Binnenweg’ op fietsafstand, het mooie centrum van Haarlem met zijn uitgebreide aanbod op cultureel en culinair gebied en binnen een kwartiertje bent u op het strand of in de duinen. De uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag bevinden zich in de directe nabijheid. Kortom, een heerlijke plek om te wonen.


De indeling is als volgt:
Souterrain (bereikbaar via de lift of het trappenhuis): een tweetal afgesloten garageboxen geschikt voor het stallen van een viertal auto's, eigen berging.

Parterre: royale hal met stenen vloer en ruime garderobe, toilet met fonteintje, dubbele deuren naar riante living met fraaie houten vloer. De terrassen en de tuin zijn op een drietal plaatsen middels dubbele deuren vanuit de living te bereiken. Semi-open keuken met alle denkbare inbouwapparatuur, bijkeuken met klimaatkast voor wijn en extra werkruimte, bibliotheek/werkkamer met op maat gemaakte kastenwanden.

De eerste verdieping bereikt u via de trap in de hal of via de lift in de centrale hal.  Hier vindt u een ruime overloop met toilet, dubbele deuren naar een riante werkkamer met eigen terras. Hiernaast een viertal kamers en twee badkamers. De ruime hoofdbadkamer beschikt over een ligbad, separate douche, dubbele wastafel en een toilet. Eén van de slaapkamers is ingericht als inloopkast en beschikt over ruime kastenwanden. Berging met aansluitingen ten behoeve van wasapparatuur.

ALGEMEEN
- zeer luxe, hoogwaardige afwerking
- op maat gemaakte inbouw-kasten en deuren (o.a. Vonder)
- Beolink-systeem van Bang & Olufsen
- videofoon- en alarminstallatie
- hoogrendement zelfregulerend ventilatiesysteem
- Centraal gelegen ten opzichte van Schiphol, Amsterdam en Den Haag
- verwarmde inrit parkeerkelder
- zeer uitgebreide installaties
- oplevering in overleg

Soort woning Luxe appartement
Bouwjaar 2006
Ligging Op fantastische locatie in Zuid-Kennemerland
Woonoppervlakte 334
Inhoud 1.215
Slaapkamers 7
Vraagprijs 1.495.000,- k.k

> Download brochure