Heemstede, M. Vaumontlaan 104

Op de vijfde verdieping gelegen ZEER LICHT appartement op loopafstand van het centrum van Heemstede. Het appartement is oorspronkelijk gebouwd als 3-kamerappartement maar beschikt thans over 1 slaapkamer, de oude situatie met 2 slaapkamers is eenvoudig weer terug te brengen. Het appartementencomplex is goed onderhouden en beschikt over een lift. Het gebouw heeft een eigen parkeerterrein.

De ligging is ideaal te noemen; het centrum met al zijn voorzieningen is op loopafstand evenals het wandelbos Groenendaal. De bus stopt voor de deur en de uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag bevinden zich in de directe nabijheid. Haarlem met zijn uitgebreide aanbod op cultureel en culinair gebied is op fietsafstand gelegen.

De sfeer in het appartementengebouw is zonder meer goed te noemen; jong en oud voelen zich hier thuis. Men kan hier zorgeloos wonen, het is rustig en toch gelegen in het centrum van Heemstede. Het is dan ook bij uitstek geschikt voor ouderen of jongeren met wisselende diensten (zorg, luchtvaart e.d.).

Indeling:

Begane grond: centrale entree met intercom (videofoon) en brievenbussen, afsluitbaar trappenhuis, lift.

5e verdieping: entree, gang, ruime, lichte woonkamer (ca. 25 m²) met balkon, slaapkamer (ca. 4.60 x 2.82), keuken, badkamer met ligbad en wastafel, separaat toilet, garderoberuimte en een tweetal bergkasten.

Algemeen:

- Servicekosten € 225,62 per maand
- Voorschot stookkosten € 77,- per maand
- Actieve Vereniging van Eigenaren
- Kleine huisdieren toegestaan (geen honden)
- Oplevering in overleg
Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1971
Ligging Op loopafstand van het centrum van Heemstede.
Woonoppervlakte 65
Inhoud 190
Slaapkamers 1
Vraagprijs 179.000,- k.k

> Download brochure