Haarlem, Ierlandstraat 123

Royaal 4-kamer appartement met twee zonnige balkons gelegen op de derde verdieping. Op de begane grond is eigen inpandige berging en een ruime gezamenlijke fietsenberging.

Het appartementencomplex is centraal gelegen, nabij het centrum van Haarlem, winkels, recreatie gebied, scholen en de uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol, Utrecht en Den Haag. Goed bereikbaar met openbaar vervoer waaronder de R-net (Zuidtangent).

Indeling
Parterre: gezamenlijk gesloten entree, brievenbus, bellentableau, trappenhuis, gezamenlijke fietsenstalling en lift.

3e Verdieping: entree, hal met garderobe, berging, lichte woonkamer en twee slaapkamers en toegang tot het grote, zonnige balkon gelegen op het Zuiden. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich een extra kamer (eetkamer) die eenvoudig is terug te brengen als 3e slaapkamer. De open keuken is  voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot het kleine balkon gelegen op het Westen. Moderne badkamer met inloopdouche en wastafel, apart toilet.

Algemeen:
- modern en zo te betrekken 4 kamerappartement;
- gelegen op de derde verdieping;
- 2 Zonnige balkons op het zuiden en westen;
- hoekopgestelde open keuken met diverse apparatuur;
- grotendeels v.v. laminaatvloeren (isolerend gelegd)
- geheel v.v. isolerende beglazing HR++ (in 2008 geplaatst)
- complex v.v. 2 Liften (één voor even en één voor oneven etages)
- ruime algemene fietsenbergingen en eigen inpandige berging in het appartement
- servicekosten € 275,- per maand (Inclusief voorschot stook- en waterkosten, opstalverzekering, exploitatiekosten V.v.E.

 Oplevering in overleg.
Soort woning Appartement
Bouwjaar 1965
Ligging Het appartementencomplex is centraal gelegen, nabij het centrum van Haarlem, winkels, recratie gebied, scholen en de uitvalswegen.
Woonoppervlakte 82
Inhoud 260
Slaapkamers 4
Vraagprijs 177.500,- k.k

> Download brochure