Heemstede, Caspar Fagellaan 10 - 10 a

Op een werkelijk unieke locatie gelegen oranjerie gesitueerd op een prachtige kavel met eeuwenoude bomen grenzend aan een vijver. De oranjerie maakte deel uit van de buitenplaats Bosch en Hoven. De oranjerie en het naastgelegen koetshuis zijn de enige restanten van deze voormalige hofstede. De oranjerie met bijgebouwen is gelegen op een kavel van  3.720 m² eigen grond. Naast een riante, op het zuiden georiënteerde tuin - grenzend aan de vijver - beschikt de woning over een tweetal tennisbanen en eeuwenoude druivenschutting. Bij de tennisbanen is een dagverblijf en een ruime schuur aanwezig.

In 1985 is de oranjerie uitgebreid met een moderne aanbouw, deze aanbouw is in goede conditie. De oranjerie dient in zijn geheel gerenoveerd te worden.

Er is een erfdienstbaarheid gevestigd om met een auto of ander voertuig te rijden van en naar de Caspar Fagellaan. 


INDELING:

Begane grond: entree, tussenhal, ruime hal met deur naar de tuin. Keuken, een tweetal woonkamers en een tweetal eetkamers, toilet en bergkasten. Onder één van de eetkamers bevindt zich een kelder. De oranjerie heeft aan de tuinzijde lage raampartijen, bedoeld om meer licht toe te laten voor de kuipplanten en de palmen die er in het winterseizoen werden ondergebracht. De lage en grote raampartijen bieden nu een prachtig uitzicht over de kavel richting de vijver.

1e verdieping: overloop, 6 slaapkamers, 2 badkamers, toilet en veel kastruimte. Hierboven bevindt zich een ruime bergvliering.

In de aanbouw bevindt zich een ruime hal, toilet, keuken, badkamer en een drietal slaapkamers.

ALGEMEEN:

- Rijksmonument
- Kavelgrootte: 3.720 m² (eigen grond)
- Woonoppervlakte: 472,5 m²
- Unieke locatie en opstallen
- Oranjerie dient geheel gerenoveerd te worden
- Voor indeling en maatvoering zie plattegronden
- Overdracht bij notaris verkoper

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1711
Ligging Op een werkelijk unieke locatie gelegen oranjerie gesitueerd op een prachtige kavel met eeuwenoude bomen grenzend aan een vijver.
Woonoppervlakte 472
Perceeloppervlakte 3.720
Inhoud 1.830
Slaapkamers 15
Vraagprijs 2.100.000,- k.k

> Download brochure