Haarlem, Clovisstraat 80

Aantrekkelijk gelegen, moderne, uitgebouwde hoekwoning met heerlijke, zonnige en vrije achtertuin, achterom en vrijstaande houten schuur.

De woning ligt in “Dietsveld”, een kindvriendelijke woonwijk, een fijne straat met voldoende parkeerruimte, scholen in de buurt en nabij gelegen speeltuin.

De mooie Hekslootpolder ligt op 100 meter lopen en het recreatiegebied Spaarnwoude op fietsafstand.

Begane grond: ruime entree/hal, toilet met fontein, uitgebouwde woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, eetkeuken in moderne uitvoering en voorzien van apparatuur, grote trapkast

1e verdieping: ruime overloop met lichtkoepel, kast met CV-ketel en aansluiting voor wasmachine, 3 slaapkamers, moderne badkamer met granito vloer en voorzien ligbad, douche en wastafel.

Er is een extra brede achtertuin op het oosten met een hele vrije zuidkant zodat de zon de hele dag vrijspel heeft. Verder is er een houten schuur, een achterom en ook aan de zijkant ligt nog een stukje tuin met een zitje.

Algemeen:
- de woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd;
- mogelijkheid om een 2e verdieping te realiseren;
- de parterre is voorzien tegels met vloerverwarming
  en een gestuukt plafond;
- voorzien van centrale verwarming;
- goed geïsoleerde woning (dubbel glas etc.);
- een moderne, comfortabele woning gelegen in
  een bestaande woonwijk;
- in overleg te aanvaarden.

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1989
Ligging De woning ligt in “Dietsveld”, een kindvriendelijke woonwijk, een fijne straat met voldoende parkeerruimte, scholen in de buurt en nabij gelegen speeltuin.
Woonoppervlakte 92
Perceeloppervlakte 113
Inhoud 320
Slaapkamers 3
Vraagprijs 300.000,- k.k

> Download brochure