Heemstede, Hugo de Grootlaan 12

Aan fraaie groene laan in de Geleerdenwijk gelegen karakteristieke 30er jaren hoekwoning met voortuin, een oprit voor meerdere auto's en een ca. 26 meter diepe zonnige achtertuin, alsmede een aangebouwde stenen garage.

Kenmerkend voor de bouwperiode (dertiger jaren) is de degelijke bouw en de authentieke details welke in dit huis goed bewaard zijn gebleven. Door de jaren heen is het onderhoud goed bij gehouden, wel is de woning van binnen enigszins gedateerd.

Het NS station Heemstede-Aerdenhout ligt op 5 minuten fietsafstand, alle winkelstraten en buurtwinkels van Heemstede liggen om de hoek. Twee basisscholen liggen op loopafstand en uitvalswegen, sport- en recreatiemogelijkheden zijn er volop in de directe omgeving.

Indeling:

Begane grond: entree, vestibule, kelderkast, hal, toilet, woonkamer en suite met corner en open haard, dichte keuken, bijkeuken, aangebouwde ruime garage (ca. 6.22x3.16m.);
1e verdieping: overloop, toilet, voorslaapkamer met 2 vaste kasten, achterslaapkamer met 2 vaste kasten en toegang naar breed balkon, zijkamer, badkamer met douche en 2 wastafels;
2e verdieping: royale voorzolder, slaapkamer met dakkapel, cv-/bergkamer.

Algemeen:
- Bouwjaar 1938;
- Woonoppervlakte 160m² conform NEN2580;
- Perceeloppervlakte 410 m²;
- voorzien van CV-gas (Remeha combi ketel 2010);
- Fundering op 'staal' (gemetselde fundering);
- voldoende uitbouwmogelijheden;
- bouwkundig rapport aanwezig.

 Aanvaarding in overleg.
Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1938
Ligging Aan fraaie groene laan in de Geleerdenwijk.
Woonoppervlakte 160
Perceeloppervlakte 410
Inhoud 616
Slaapkamers 4
Vraagprijs 685.000,- k.k

> Download brochure