Heemstede, Burgemeester van Lennepweg 165 + parkeerplaats

Nieuw Overbos, een luxe wooncomplex op een prachtige locatie in Heemstede. Een unieke locatie met unieke appartementen waarbij een uniek woonconcept hoort. Dit vindt u in Nieuw Overbos. In Nieuw Overbos kunt u wonen, ervaren en leven dankzij de aanwezigheid van James. James is de personal assistant van Verwey Vastgoed die u bij uw woning krijgt. Letterlijk.

James
James regelt de zaken waar u geen tijd voor of zin in hebt, maar maakt wonen vooral gemakkelijker. James is uw fysieke aanspreekpunt op Nieuw Overbos. James beantwoordt uw vragen, neemt reparatieverzoeken aan, geeft uw planten water als u op vakantie bent, hij neemt uw pakketjes aan, hij kan voor huishoudelijke hulp zorgen en regelt verhuishulp indien gewenst. Wenst u een andere service? James neemt uw verzoek graag aan. Kortom, James zal voor u klaar staan.

Nieuw Overbos
Het luxe appartementencomplex Nieuw Overbos is in 2014 opgeleverd en bestaat uit drie gebouwen: de Beuk, Linde en Denne. Het gehele complex bestaat uit 97 luxe appartementen, met aan de westkant een prachtig stuk bos, aan de andere zijde van het complex zijn de winkels van de Binnenweg van Heemstede op loopafstand. Nieuw Overbos beschikt over een eigen ondergelegen parkeergarage voor de bewoners.

Appartement
Het appartement met 2 ruime slaapkamers heeft een hoog afwerkingsniveau, een woonoppervlakte van 114 m2 en is gelegen op de zesde etage. Het appartement beschikt over een ruim terras en een balkon over de gehele breedte van het appartement. De grote raampartijen zorgen voor veel daglicht. Het appartement wordt opgeleverd met:

* een luxe keuken met inbouwapparatuur: een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, separate magnetron en een koel-vriescombinatie;
* een luxe badkamer voorzien van een inloopdouche, ligbad, vrijhangend toilet en dubbele wastafel en vloerverwarming;
* een separaat 2e toilet;
* twee ruime slaapkamers.

Alles is comfortabel gelijkvloers en afgewerkt op een niveau dat u waardeert. Het appartement beschikt over een warmte-koude installatie, waardoor u in alle seizoenen profiteert van een aangenaam klimaat in uw woning. Parkeren kan op uw eigen parkeerplaats in de veilig overdekte parkeerkelder waar ook de bergingen zijn.

Gratis vloer
Indien u besluit te gaan huren in Nieuw Overbos, dan heeft u de mogelijkheid om uw appartement inclusief een gratis prachtige vloer te huren. U kunt deze vloer zelf bij ons uitkiezen. Wij informeren u graag verder.

Wonen in Nieuw Overbos gaat gepaard met wonen in luxe met een hoog niveau van serviceverlening aan de bewoners.
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2014
Ligging Op één van de mooiste stukjes van Heemstede, midden in een prachtig bos.
Woonoppervlakte 114
Inhoud 290
Slaapkamers 2
Prijs 2.030,- per maand